>  

KT FLEX

Benzile KT Tape KT Flex sunt special concepute pentru a oferi un suport mai eficient si mai confortabil pentru genunchii slabi sau raniti. KT FLEX este destinat atletilor, entuziastilor de fitness sau celor care se recupereaza de la un accident care doresc sprijin suplimentar pentru genunchi fara vrac si restrictionarea unui manson de stabilizare.

Fiecare banda este intarita cu FreeFlex incorporat ofera suport lateral si stabilitate. Fasiile FreeFlex ofera suport median. Designul special tesut al lui KT Flex asigura respiratia si poate fi purtat confortabil timp de pana la 3 zile. Banda este rezistenta la apa si fara latex pentru a evita iritarea pielii.

KT FLEX ofera acelasi sprijin fara efectele nedorite si de restrictionare ale unei orteze.

KT TAPE® KT FLEX ™ este special conceput pentru a oferi un suport mai eficient si mai confortabil pentru genunchii accidentati sau in perioada de recuperare post-operatorie, altletilor si celor care doresc sa se bucure de un sprijin suplimentar pentru genunchi.
Echipa de la KT Tape a proiectat KT FLEX pentr a oferi un suport mai eficient si mai confortabil pentru genunchii slabiti sau accidentati.
Fiecare pachet contine 8 benzi pentru 4 aplicari. Fiecare banda intaritat cu FeelFlex incorporat ofera un suport lateral si stabilitate.
Fasiile de banda fara FreeFlex ofera un suport median. DEsignul special al tesaturii KT FLEX asigura respirablitate si poate fi purtat confortabil pana la 3 zile.
Banda este rezistenta la apa si nu contine latex pentru a evita iritarea pielii.
SUPORT SUPLIMENTAR PENTRU GENUNCHI
*LIBERATTE SI CONFORT
Cateva sfaturi pentru a obtine cele mai bune rezultate
Aplicati banda cu o ora inainte se activitate
Indepartati parul excesiv pentru o mai buna aderenta
Curatati foarte bine pielea si uscati-o
Mentineti o pozitie specifica pe tot parcursul aplicarii
Nu intindeti banda
Nu rupeti banda
*intrerupeti utilizarea daca pielea devine iritata. NU ESTE UN SUBSTITUT PENTRU ASISTENTA MEDICALA PROFESIONALA.Nu folositi KT FLEX direct pe taietru sau rani deschise.