>  

Formular de retur

Va rugam sa completati toate campurile!

Informatii client

Date comanda

Optiuni de retur

Returnare produs - returnarea contravalorii achitate prin transfer bancar
completati contul IBAN (24 caractere) la observatii*
Schimbare marime
completati marimea dorita la observatii
Schimb cu alt produs
completati produsul dorit la observatii

Detalii

* Procesarea returului se face in termen de pana la maxim 7 zile lucratoare de la receptionarea si acceptarea produsului/produselor. Rambursarea banilor se va face in maxim 14 zile de la primirea primirea si acceptarea produsului/produselor. Costul de transport pentru produsele returnate este suportat de catre client. Primul schimb pentru comenzile cu valoarea mai mare de 299 lei este gratuit.

** Conform OUG 34/2014 purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dumneavoastra. Nu indepartati etichetele produsului decat daca ati hotarat sa il pastrati. In cazul returului incercati sa folositi ambalajul lui original ori un alt ambalaj care sa ii asigure integritatea in timpul transportului.

Sunt de acord cu termenii, conditiile si politica GDPR impuse.
Pentru a trimite formularul trebuie sa completati numele, email-ul, telefonul si sa bifati casuta conform careia sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse.