>  
 >  

ZONA MEDIANA A SPATELUI

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: ZONA MEDIANA A SPATELUI
 
Aceasta regiune este alcatuita din vertebrele din sectiunile superioare si mijlocii ale spatelui si muschii ce parcurg intreaga lungime a spatelui. Acesti muschi sustin coloana vertebrala, ajuta la flexia si extensia trunchiului, misca membrele superioare si capul, mentin corpul in pozitie verticala.

 
Durerea la acest nivel este in general rezultatul extenuarii sau suprasolicitarii muschilor, aparute in urma posturii eronate, alinierii incorecte a coloanei vertebrale sau a unui acces de activitate neobisnuita sau obositoare. Aceste situatii pot duce la dezechilibre musculare, oboseala musculara (miastenia), rupturi in interiorul muschilor si durere. In unele cazuri, spasmele insotesc durerea, iar acestea apar din cauza circulatiei scazute a nutrientilor catre sistemul nervos si pot fi preintampinate intensificand fluxul sangelui.
 
Utilizati KT TAPE pentru corectarea posturii, relaxarea muschilor suprasolicitati, intensificarea circulatiei sangvine si sustinerea procesului natural de vindecare a organismului. Corectati-va postura pe parcursul zilei, aveti in vedere necesitatea folosirii unui alt tip de saltea pentru a reduce presiunea pe timpul noptii, antrenati intreaga zona a trunchiului si luati in considerare ajustarile chiropractice si masajul.  Solicitati asistenta suplimentara daca durerea devine severa, daca intampinati dificultati cand va aflati in pozitie verticala sau daca functia respiratorie va este afectata.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

ZONA MEDIANA A SPATELUI ZONA MEDIANA A SPATELUI ZONA MEDIANA A SPATELUI