>  
 >  

ZONA ABDOMINALA

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: ZONA ABDOMINALA
 
 
Durerea abdominala are numeroase cauze, de la problemele din interiorul cavitatii abdominale pana la rupturi sau dureri in structura musculara din jurul organelor ce se afla in aceasta cavitate.

 
Durerea din zona abdominala este adesea provocata de rasucirea extrema a trunchiului. Acest lucru se poate intampla la executarea unei miscari de intoarcere pentru a privi inapoi, sau in timpul practicarii unui sport de contact cand o forta este exercitata pe jumatatea superioara sau inferioara a corpului, sau din cauza altor tipuri de traumatisme ale trunchiului.
 
Durerea este resimtita in general pe partile laterale ale abdomenului si este localizata punctual. Daca este resimtita profund sau radiaza, poate fi semnul unei probleme interne mai serioase.
 
KT TAPE poate ajuta la relaxarea muschilor durerosi, la reducerea presiunii de pe zonele inflamate si la intensificarea fluxului sanguin general in scopul sustinerii procesului de recuperare. De multe ori, durerea este de intensitate redusa, fara a prezenta vreun pericol, dar, in cazul unor dureri mai grave, recomandam consultarea medicului inainte de aplicarea oricarui tratament. Dupa ce a fost pus diagnosticul, puteti folosi KT TAPE pentru a ameliora starile dureroase si pentru a oferi suport structurii musculare.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

ZONA ABDOMINALA ZONA ABDOMINALA ZONA ABDOMINALA