>  
 >  

PARTEA INFERIOARA A SPATELUI

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: PARTEA INFERIOARA A SPATELUI
 
 
Durerea din partea inferioara a spatelui, sau lumbago poate reprezenta o problema foarte complicata. Pe masura ce corpul imbatraneste, coloana vertebrala sufera modificari compensatorii pentru se adapta la schimbarile din restul organismului. Unele din aceste modificari sunt in bine, dar altele cauzeaza durere si probleme in functionarea noastra ca fiinte umane.

 
Durerea din aceasta zona este agravata adesea de perioadele prelungite petrecute in pozitia "asezat" sau "in picioare", precum si de activitatile in care utilizam corpul drept parghie, ca in cazul folosirii aspiratorului. Durerea rezulta de multe ori in urma afectiunilor mecanice, ca de exemplu afectiunile discurilor coloanei, fracturile sau alte probleme ale structurii coloanei vertebrale. Rareori inflamatiile sau leziunile nervilor provoaca dureri in regiunea lombara, insa cercetarile sugereaza ca alinierile incorecte ale coloanei vertebrale sau ale soldurilor ar putea contribui, de asemeni, la dureri bilaterale in partea inferioara a spatelui.
 
Durerea este in general resimtita in partea de sus a pelvisului si in centrul regiunii lombare pe coloana vertebrala inferioara si, in mod tipic, provine dintr-un amestec de suprasolicitare, intindere musculara si leziune a muschilor, ligamentelor si discurilor ce sustin coloana vertebrala. 
 
Utilizati KT TAPE pentru a ameliora presiunea si durerea, pentru a asigura suport si pentru a intensifica circulatia sangelui in scopul sustinerii procesului de recuperare. Starea se amelioreaza in general imediat si permite corpului sa revina la o postura sanatoasa si la o functionare normala.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

PARTEA INFERIOARA A SPATELUI PARTEA INFERIOARA A SPATELUI PARTEA INFERIOARA A SPATELUI