>  
 >  

COLOANA VERTEBRALA

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: COLOANA VERTEBRALA
 
Durerea resimtita la nivelul discurilor poate fi cauzata de numeroase afectiuni ce produc efecte negative asupra componentelor vitale din coloana vertebrala. Discurile se pot inflama, deplasa de pe pozitia lor corecta dintre vertebre, se pot rupe si de asemeni pot aparea herniile de disc. Aceste probleme preseaza multitudinea de nervi ce pleaca din coloana vertebrala astfel incat cele mai simple activitati devin foarte dureroase.

Cu un vast numar de cauze ale durerii din jurul coloanei vertebrale, este aproape imposibila identificarea corecta a problemei fara un diagnostic medical de specialitate. Cu toate acestea, cresterea fluxului de sange si reducerea presiunii de pe nervii din zona vor ajuta cu siguranta la ameliorarea durerii si scaderea inflamatiei.
 
Utilizarea acestui tip de aplicare KT TAPE poate calma durerea localizata la nivelul coloanei vertebrale pe anumite vertebre, precum si durerea radianta. Totusi, adresati-va medicului pentru a aborda cauza principala a durerii. Retineti faptul ca durerea de disc poate fi un simptom al unor afectiuni grave. Consultati obligatoriu medicul daca aveti dificultati la respiratie, somn, echilibru sau la ridicarea/asezarea pe scaun.
 Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos
 

Imagini

COLOANA VERTEBRALA COLOANA VERTEBRALA COLOANA VERTEBRALA