>  
 >  

COTUL

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: COTUL
 
Cotul este alcatuit din trei oase ce se intalnesc intr-un punct comun, precum si din muschii ce servesc la flexia, extensia si rotatia bratului. De asemeni, cotul are in alcatuirea sa tendoane ce fixeaza aceste oase, tendoane care ataseaza muschii de oase, cartilaj ce permite miscarea lina a oaselor la articulatiile fiecaruia si nervi ce fac bratul functional. Oricare din aceste elemente poate fi afectat si va cauza dureri.

 
De multe ori, durerile de cot sunt persistente, dar nu foarte intense si nici specifice unei zone anume. Pot exista, de asemeni, momente cand doriti sprijin general pentru utilizarea in sport, activitati zilnice sau munca in exterior. Acest tip de aplicare va ajuta la ameliorarea durerii si la sustinerea pe timpul activitatilor si poate fi folosita pentru a veni in sprijinul momentelor de slabiciune generala cauzata de durerea de cot.
 
Durerea si slabiciunea cotului pot aparea din cauza hiperextensiei, suprasolicitarii in sport sau activitati fizice sau ca rezultat al unor probleme din partea inferioara sau superioara a bratului. Persoanele cu profesii ce presupun utilizarea mainilor si a bratelor cu miscari repetitive - hairstylist-ii, mecanicii, kinetoterapeutii sau lucratorii din depozite - vor descoperi ca, din pacate, durerea de cot face uneori parte din meserie.
 
KT TAPE va asigura sustinerea necesara si va ameliora durerea astfel incat recuperarea va fi rapida si se vor evita alte traumatisme. Mai multe tipuri de dureri din zona cotului pot fi ameliorate cu alte tipuri de aplicari KT TAPE, dar, pentru dureri si sustinere la nivel general, utilizati aplicarea din acest capitol. Incercati sa evitati miscarile ce pun stres semnificativ pe cot si aplicati gheata dupa activitati.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

COTUL COTUL COTUL COTUL COTUL COTUL