>  
 >  

COTUL JUCATORULUI DE GOLF

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: "COTUL JUCATORULUI DE GOLF
 
"Cotul jucatorului de golf" sau epicondilita mediala este o leziune comuna provenita din suprasolicitare, a portiunii interioare a cotului. Acest traumatism este similiar tendinitei, adica tendoanele se inflameaza si se ataseaza de proeminenta osoasa a cotului interior.

 
Printre jucatorii de golf, aceasta trauma este mai des intalnita la inceputul sezonului sau cand exista o crestere brusca a activitatii. Cauzele pot include capacitatea redusa de miscare a corpului, echipamentul nepotrivit si incordarea muschilor din antebrat. Riscul de a dezvolta "cotul jucatorului de golf" apare la orice activitate in care mana se rasuceste, apuca strans si executa o lovitura.
 
Durerea este resimtita pe portiunea interioara a cotului si adesea radiaza in jos in interiorul antebratului si, uneori, in mana. Durerea se agraveaza la o miscare de prindere si poate varia de la intensitate redusa la durere foarte puternica.
 
In timp, cu ajutorul odihnei, starea se imbunatateste. Eliminand tensiunea, relaxand muschii din zona si intensificand circulatia sangvina, KT TAPE va fi de ajutor in accelerarea procesului de recuperare pentru ca dvs sa ramaneti activi.
 Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

COTUL JUCATORULUI DE GOLF COTUL JUCATORULUI DE GOLF COTUL JUCATORULUI DE GOLF COTUL JUCATORULUI DE GOLF COTUL JUCATORULUI DE GOLF COTUL JUCATORULUI DE GOLF COTUL JUCATORULUI DE GOLF COTUL JUCATORULUI DE GOLF