>  
 >  

BICEPS

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: BICEPS
 
 
Muschii si tendoanele bicepsului se intind de la partea anterioara a bratului si pana la partea din fata a umarului. Acesti muschi sunt responsabili de miscarile de indoire si ridicare a bratului in pozitie frontala.

Starile dureroase ale bicepsului pot fi cauzate de o serie de probleme, inclusiv rupturi musculare, nervi comprimati, traume ale ligamentelor sau tendoanelor sau umflarea ganglionilor limfatici - printre altele. Ridicarea unor greutati prea mari, prinderea unui obiect greu sau presiunea repetata asupra muschiului si tendoanelor pot duce la dureri in biceps.
 
Durerea va fi resimtita fie de-a lungul muschilor din biceps sau in partea din fata a umarului, indicand tendinita bicepsului. Durerea pe lungimea muschiului este mai frecventa in leziunile acute, iar durerea din partea din fata a umarului este mai frecventa in afectiunile dezvoltate in timp.
 
KT TAPE poate ajuta la ameliorarea durerii din biceps prin relaxarea muschiului afectat, prin cresterea fluxului sanguin ceea ce reduce inflamatia si relaxeaza zona. Cu toate acestea, durerea din biceps poate reprezenta fie o problema minora, fie o situatie mai severa. Pentru siguranta, consultati medicul. Terapiile conservatoare sunt de preferat. Aplicati gheata dupa orice activitate, odihniti-va, evitati activitatile ce readuc durerea - toate sunt metode care ajuta la evitarea interventiei chirurgicale. Pentru a preveni aceste simptome, puneti accent pe executarea corecta a miscarilor de ridicare.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

BICEPS BICEPS BICEPS