>  
 >  

MUSCHII GLUTEI (FESIERI)

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: MUSCHII GLUTEI (FESIERI)
 
Muschii glutei sunt cei trei muschi principali care alcatuiesc fesele. Acestia rotesc soldul spre exterior, extind trunchiul si efectueaza miscari cum ar fi genuflexiunile si fandarile. Gluteii ajuta la extensia picioarelor, stabilizarea trunchiului nostru in pozitie verticala sau in miscare si actioneaza ca o perna cand suntem in pozitia asezat. Diverse afectiuni pot provoca dureri, iar acest tip de aplicare KT TAPE poate ajuta la ameliorarea acesteia.

Cauzele includ: perioadele lungi in pozitia asezat (atrofie si presiune), intinderile de pe urma suprasolicitarii, afectiunile zonei inferioare a spatelui sau a muschilor ischiogambieri (hamstrings) sau orice activitati/leziuni ce pot provoca durere indiferent de pozitie sau activitate.
 
Durerea poate fi cauzata de o serie de factori diferiti, ce includ nodurile musculare, inflamarea capetelor muschilor, inflamarea burselor, probleme in partea inferioara a spatelui, tensiunea din muschii ischiogambieri sau hiperactivitatea, ori durerea ce porneste din coloana vertebrala.
 
Utilizarea KT TAPE va ajuta la eliberarea presiunii din zona prin asigurarea sustinerii, va intensifica fluxul sanguin si va stimula reactiile adecvate ale muschilor pentru atenuarea simptomelor. Aceste functii ajuta la reducerea durerii si prevenirea leziunilor de compensare - leziuni ce apar din miscarile anormale executate cu scopul de a evita durerea existenta. S-a demonstrat de asemeni ca odihna, masajul si antrenamentul de forta au rolul de a inversa efectele atrofice ale sederii prelungite sau a inactivitatii fizice. Si, desi problemele gluteilor pot da batai de cap, KT TAPE va ameliora durerea si va va pune din nou in miscare.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos
 

Imagini

MUSCHII GLUTEI (FESIERI) MUSCHII GLUTEI (FESIERI) MUSCHII GLUTEI (FESIERI) MUSCHII GLUTEI (FESIERI) MUSCHII GLUTEI (FESIERI)