>  
 >  

ZONA ANTERIOARA A TALPII

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: ZONA ANTERIOARA A TALPII
 
Zona anterioara a talpii (ball of foot) face referire la locul unde degetele se unesc cu restul piciorului. Aceasta portiune este foarte musculara si este locul pe care multi sportivi pun cea mai mare presiune in timpul miscarii. Impactul poate fi intens, rasucirea este des intalnita, si fara suficienta odihna zona poate deveni foarte uzata si dureroasa. Multi muschi mai mici, oase, ligamente, tendoane si nervi au ca punct de intalnire aceasta zona. Aceste elemente sensibile si flexibile ale talpii au rol foarte important in echilibru si accelerare.
Durerea la nivelul talpii este cel mai adesea cauzata de inflamarea in urma suprasolicitarii in cazul persoanelor active. Alte cauze comune includ incaltamintea necorespunzatoare sau uzata, cresterea in greutate, contuziile sau vanataile, fasceita plantara sau probleme ale nervilor din cauza diabetului.
 
Durerea poate fi simtita fie cand duceti ceva greu sau la atingere. Ea poate fi de intensitate scazuta si sacaitoare sau apriga insotita de senzatie de arsura. Pe scurt, durerea din talpa variaza semnificativ si are adesea nevoie de diagnostic special pentru a identifica adevarata problema.
 
Tratamentul tipic al acestor stari include repaus, gheata, insertii sau orteze, si masaj usor sau stretching. KT TAPE accelereaza semnificativ recuperarea si amelioreaza durerea pe durata ei. E foarte greu pentru oricine sa nu stea in picioare, astfel incat de multe ori problemele picioarelor dureaza mult pana se vindeca. Cei care au folosit KT TAPE pentru a atenua tensiunea pe care ei o pun pe picioare si pentru a grabi vindecarea, au observat rezultate importante si timpi redusi de recuperare.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

ZONA ANTERIOARA A TALPII ZONA ANTERIOARA A TALPII ZONA ANTERIOARA A TALPII ZONA ANTERIOARA A TALPII ZONA ANTERIOARA A TALPII