>  
 >  

MONTURILE

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: MONTURILE
 
Montul, cunoscut de asemeneni sub denumirea de hallux valgus, rezulta atunci cand degetul mare sufera o angulatie inspre urmatorul deget, iar tesutul din jurul articulatiei se inflameaza. Aceasta inflamatie face ca articulatia sa se umfle si sa devina sensibila, astfel incat activitatile de zi cu zi precum mersul pe jos sau jogging-ul devin foarte dureroase.
 

Monturile sunt mult mai intalnite la femei decat la barbati. Asta face ca multa lume sa creada ca pantofii prea stramti sau tocurile sunt adesea cauza monturilor. Ereditatea joaca si ea un rol important cand vine vorba de predispozitia individului de a dezvolta aceasta afectiune.
 
Adesea, monturile nu dor, iar persoana duce o viata activa normala. Alteori ele pot fi foarte dureroase, cu adevarat epuizante. Durerea e de obicei foarte intensa si in mod tipic radiaza catre degete si de-a lungul boltei plantare. Din cauza pozitionarii anormale a oaselor la nivelul talpii, pot fi de asemenea prezente dureri acute ale nervilor.
 
KT TAPE poate ajuta in timp la corectarea acestei articulatii nealiniate pentru a calma durerea si presiunea, precum si la cresterea fluxului de sange in zona pentru un efect anti-inflamatoriu si reducerea durerii. Cei care au monturi trebuie sa aleaga mereu incaltaminte lejera. Chirurgia este o alta optiune pentru monturile dureroase si cu simptome ce se agraveaza. 
 Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

MONTURILE