>  
 >  

SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI
 
 
Durerea de la nivelul genunchiului poate fi cauzata de mai multe probleme. E posibil ca rotula (patella) sa se miste incorect. Unul sau ambele meniscuri pot fi rupte, fisurate sau inflamate. Oasele care alcatuiesc genunchiul pot suferi de artrita, de sindromul plica sau de condromalacia patelara (rotuliana). Frumusetea acestui tip de aplicare a benzii KT TAPE consta in capacitatea acesteia de a functiona in toate aceste cazuri prin efectele relativ simple: echilibrarea efectului muschilor asupra genunchiului si atenuarea presiunii de pe rotula si tendonul ei.

Problemele genunchiului apar dintr-o multitudine de cauze. Dezechilibrele musculare, forma fizica improprie, soldurile nealiniate sau postura incorecta, alimentatia necorespunzatoare, suprasolicitarea, leziunile mai vechi, hiperextensia, artrita si traumatismul direct asupra ligamentelor sunt doar cateva din cauzele cele mai frecvente ale durerii genunchiului. Tratamentele eficiente comune acestor afectiuni sunt accelerarea fluxului sanguin, asigurarea sustinerii in zona, reducerea presiunii si mentinerea unei game diverse de miscari.
 
KT TAPE ajuta in toate aceste situatii fara dezavantajul purtarii unei proteze. Folosirea acestui tip de aplicare a KT TAPE poate fi abordat cu mare succes in afectiuni frecvente precum "genunchiul alergatorului" sau tendinita patelara, "genunchiul saritorului", deplasarea de rotula, artrita, rupturile de menisc, sindromul plica, sindromul dureros patelofemural sau instabilitatea generala.
 
Cu aceasta aplicare veti obtine sustinere, ameliorarea durerii si o mecanica naturala a corpului fara restrictii de miscare sau flux sanguin ca in alte tratamente.
 Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI SUSTINEREA COMPLETA A GENUNCHIULUI