>  
 >  

PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI
 
Durerea din aceasta zona poate fi provocata de mai multe probleme cum ar fi tendinita in zona muschilor din loja posterioara a coapsei, chistul Baker, tendinita zonei poplitee, dar si alte afectiuni care se manifesta prin inflamare si umflare.
 
Toate aceste situatii au cauze care variaza de la cele genetice pana la cele legate de suprasolicitare. In orice caz, continuarea activitatilor fizice solicitante fara odihna si tratament ar duce la agravarea problemei.
 

 
Utilizati acest tip de aplicare a KT TAPE pentru a intensifica circulatia sangelui in zona si pentru a diminua presiunea. Intensificarea fluxului sanguin va ajuta la reducerea inflamatiei, iar diminuarea presiunii va inlatura durerea si riscul aparitiei altor leziuni. Pe masura ce durerea dispare, ar trebui puse in aplicare masajul si miscarile usoare de stretching.
 
Oricare ar fi cauza durerii in partea posterioara a genunchiului, veti resimti cu siguranta beneficiile utilizarii KT TAPE. Pentru un efect maxim, combinati acest gen de aplicare a benzii cu cea pentru sustinerea completa a genunchiului.
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI PARTEA POSTERIOARA A GENUNCHIULUI