>  
 >  

UMARUL

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: UMARUL
 
Umarul este o articulatie complexa si relativ instabila pe care fiecare persoana o foloseste intens in viata de zi cu zi. Numerosi muschi si forte actioneaza in zona umarului si pot aparea probleme cand oricare componenta este hiperactiva sau hipoactiva.
 
Durerile de umar apar din cauze multiple, cum ar fi leziunile numeroaselor elemente din alcatuirea complexa a umarului: muschi, ligamente, tendoane, nervi, cartilaje si oase. Stresul, un traumatism mai vechi sau inflamarea de pe urma biomecanicii inadecvate sunt adesea cauze ale durerii persistente din umar.

Desi durerea la nivelul umarului poate avea cauze multe si diferite, adesea ea este asociata cu o pozitie eronata - umerii ridicati. Coborarea lor va crea aproape intotdeauna mai mult spatiu in interiorul articulatiei si va ameliora stresul si durerea din zona.

Utilizati acest tip de aplicare KT TAPE pentru a va reaminti sa mentineti o postura corecta si pentru a relaxa musculatura umerilor in scopul revenirii acestora intr-o pozitie sanatoasa. Indiferent de sursa problemei, aceasta aplicare poate reduce foarte mult durerea si poate imbunatati biomecanica. Pentru rezultate optime, combinati acest tip de aplicare KT TAPE cu celelalte aplicari specifice umarului.
 
Sursa video:https://www.youtube.com/user/LumosInc/videos

Imagini

UMARUL UMARUL UMARUL UMARUL UMARUL